Hoppa till huvudinnehållet

Tillgänglighetsförklaring


På CSL Behring är vi mycket angelägna om att vår webbplats ska vara tillgänglig för alla kunder och konsumenter, oavsett eventuell funktionsnedsättning. 

Rimliga anpassningar
Personer som behöver en rimlig anpassning för att kunna tillgodogöra sig material och information på CSL Behrings webbplats (www.cslbehring.se) kan skicka ett e-postmeddelande till info@cslbehring.se för att beskriva vilken typ av anpassning de önskar. Meddelandet bör inkludera kontaktinformation, exempelvis en e-postadress eller ett telefonnummer, genom vilken/vilket avsändaren kan nås. Beroende på önskemålets karaktär kan CSL Behring behöva en del tid på sig för att kunna tillhandahålla en rimlig anpassning.

Teknisk hjälp
Om du som användare med funktionsnedsättning upplever tillgänglighetsproblem på vår webbplats, eller någon annan av våra digitala plattformar, vill vi gärna att du meddelar oss det genom att skicka ett e-postmeddelande till info@cslbehring.se. Ange i meddelandet vilken webbadress du upplever som svårtillgänglig och beskriv på vilket sätt den är svårtillgänglig för dig.

Feedback
Vi arbetar kontinuerligt för att våra tjänster ska vara tillgängliga för alla kunder och konsumenter, inklusive personer med funktionsnedsättningar. Om du har en idé eller fråga om supporttjänster för tillgänglighet på CSL Behring, kontakta vårt digitala kommunikationsteam via e-post på webmasterglobal@cslbehring.com eller telefon (till USA) 001 610 878 4000.