Hoppa till huvudinnehållet
Researcher smiling)

Vårt företag

Vårt löfte är vår drivkraft.

Det började med ett löfte. CSL bildades för mer än 100 år sedan för att rädda liv med hjälp av den senaste tekniken. Under de senaste hundra åren har CSL Behring utvecklats till en global ledare inom bioteknik som drivs av samma löfte att rädda och förbättra människors liv. Vi har det största urvalet av högkvalitativa plasmabaserade och rekombinanta läkemedelsprodukter inom vår bransch. Vår förmåga att ta fram och utveckla nya livsviktiga läkemedel till patienter med icke tillgodosedda medicinska behov runt om i världen har gett oss det goda ryktet att alltid sätta patienterna först. Vi är CSL Behring och vi drivs av vårt löfte. 

Läs vår företagsbroschyr

Our Code of Responsible Business Practice

CSL Ltd. Årsrapport 2021

Om oss

Inriktning på sällsynta och allvarliga sjukdomar

Vår portfölj med innovativa läkemedel innehåller många olika rekombinanta och plasmabaserade produkter för behandling av blödningssjukdomar, immunbrist och kronisk inflammatorisk demyeliniserande polyneuropati, samt ärftligt angioödem.

Våra värderingar

CSL:s starka åtagande att leva upp till våra värderingar har varit vägledande för oss under många årtionden. Våra värderingar har varit avgörande för vår framgång - de hjälper oss att rädda liv, skydda människors hälsa och att upprätthålla ett gott anseende som ett pålitligt och ansvarsfullt världsledande företag. De utgör själva kärnan i våra anställdas sätt att samarbeta, fatta beslut och lösa problem. Våra värderingar är:

Patientfokus

Vi håller våra löften till patienterna.

Innovation

Vi omvandlar nytänkande till lösningar.

Integritet

Vi lever som vi lär.

Samarbete

Vi är starkare tillsammans.

woman at computer

Professionalism

Vi är stolta över vår framgång.

Vår ledningsgrupp

Vår ledningsgrupps orubbliga åtagande till patienter gör det möjligt för oss att uppfylla våra förpliktelser mot alla intressenter.

Läs mer